Tragédia

2024.02.06. 15:02

„A gyerekei még nem tudják, hogy meghalt” - Eltemették a leszúrt nagydobosi családapát

Miklóst több száz ember kísérte utolsó útjára, de felesége rokonai nem mentek el a temetésére.

Szon.hu

Forrás: ripost.hu

Mint arról a Szon is írt, január 21-én egyetlen szúrással végzett férjével és egyben gyermekei apjával egy 24 éves asszony Nagydoboson. B. Adél aznap összekapott a férjével, J. Miklóssal, a nő pedig a vita hevében kést ragadott, és szíven szúrta két kisgyermeke apját. - olvasható a ripost.hu oldalon.
A történtek után az asszony először az anyósát hívta fel, akinek azt mondta: fia saját magát döfte szíven. Hamar kiderült azonban, hogy a férfi nem magával végzett, hanem vélhetően felesége volt a tettes, akit ezután őrizetbe is vettek. Ekkor már azt állította, hogy önvédelemből szúrt, míg a nő családja állítja: Miklós drogokat használt, ettől volt agresszív. A férfi családja, barátai és ismerősei azonban ezt cáfolták. 

Nem hinném, hogy Miki drogokkal élt, nem olyan fajta volt. Meg aztán ideje sem volt ilyesmire, dolgozott és a gyerekeivel foglalkozott mindennap. Mi sosem láttuk ilyen állapotban 

- mondta a férfi egyik rokona a Borsnak. 
A férfi a napokban eltemették, a búcsúztatásra pedig több száz ember látogatott el a helyi temetőbe. A koporsó előtt Miklós fotója emlékeztetett mindenkit a hajdan boldog fiatalemberre, az emberek többsége pedig lehajtott fejjel, egy-egy szál virággal kísérte a férfit végső nyughelye felé. Miklós családja teljesen összeomlott  a történtek után, a temetésen egymás vállán zokogtak. Miklós édesanyját a rokonoknak kellett támogatniuk a szertartás után. 

Miklós gyermekei azonban nem vettek részt a temetésen. Korábban a férfi egyik rokona elmondta, hogy a kicsik jelenleg Adél édesanyjánál vannak, ő pedig úgy tudja, hogy a kicsiknek nem áruták el, hogy apjuk már nem él. A temetésre Adél rokonokai sem látogattak el, a helyiek szerint ennek oka van: 

Szerintem szégyelltek odamenni, azok után, amit Adél tett. Ezt meg is értem. Nem is biztos, hogy szívesen látták volna őket

 - szögezte le egy helyi lakos. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában