Nagydobos

2024.01.30. 09:49

„Úgy, mint egy disznó, elvérezve, meghalva...”

A háromgyerekes anya néhány nappal ezelőtt szúrta szíven párját.

Csáki Alexandra

Forrás: tenyek.hu

El akarta hagyni élettársát, ezért gyilkolták meg – ezt állítja a nagydobosi áldozat édesanyja. A megtört asszony exkluzív interjút adott a Tényeknek – azt mondta, pár perccel halála előtt még beszélt fiával, ekkor tudta meg, hogy el akarta hagyni a nőt. Utána már csak azzal hívta őt az asszony családja, hogy a fia megszúrta magát. 

Nem hitték, hogy ekkora a baj 

A pár éppen veszekedett a hívás során, ezt a család is hallotta, ahogy azt is, amikor a férfi azt mondta élettársának, pakolja össze a holmiját, mert elköltözik. 
– Azt mondta, szedd össze a ruhámat, megyek haza, itt hagylak, nem érdekel tovább semmi – idézte fel zokogva a fiát gyászoló anya. Itt megszakadt a hívás, pár perc múlva azonban újra csörgött a mobil, menye volt az. „Gyere lefele, mert Miki fiad leszúrta magát” – közölte a nő. Az egész család a házhoz rohant, de nem gondolták, hogy ekkora a baj. 

– Meg sem fordult a fejünkben, hogy mire odaérünk, keresztbe lesz fektetve a folyosón, úgy, mint egy disznó, elvérezve, meghalva – fogalmazott a riportban egy rokon. 

Az őrizetben lévő háromgyerekes nő családja szerint a drog és emiatt az agresszió áll a gyilkosság hátterében, az áldozat hozzátartozói azonban ezt cáfolják. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában