Bukta

2024.02.07. 13:26

Intercity vonaton fogták el a körözött férfit

Szabadnapos készenléti rendőrök fogták el a körözöttet.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Poice.hu

A 35 éves egyeki férfit a Nyíregyháza-Budapest között közlekedő IC vonaton igazoltatta a három szabadnapos rendőr. Nem volt jegye, így bukott le.

Egy Nyíregyházáról a Nyugati-Pályaudvarra közlekedő Latorca Intercity vonaton kért segítséget 2024. február 5-én este a jegyvizsgáló a Készenléti Rendőrség (KR) Rendészeti Igazgatóság három járőrétől, mert az egyik utasnak nem volt menetjegye. A KR-es járőrök B. Szabolcs r. törzszászlós, R. Martin r. törzsőrmester és E. Tamás r. főtörzsőrmester szabadidejében utazott az IC-n. A rendőrök odamentek a menetjegy nélkül utazó férfihez és igazoltatták. Adatait az ügyeleten keresztül ellenőrizték és megállapították, hogy a 35 éves férfit közokirat-hamisítás miatt körözik.

A készenléti rendőrök Cegléd vasútállomáson szállították le a vonatról a körözöttet, akit átadtak a ceglédi járőröknek.  -olvasható a police.hu-n.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában