Nyíregyháza

2024.03.09. 10:57

Teljes útzár és mentőhelikopter a Jósavárosban! Mutatjuk, mi történt!

Kerékpárost gázoltak Nyíregyházán, mentőhelikopter érkezett a helyszínre.

Szon.hu

Fotó: Csáki Alexandra

Teljes az útzár Nyíregyházán a Korányi Frigyes utcán, kerékpárost gázoltak el. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. Aki tudja, kerülje el ezt a városrészt, nagy a torlódás.

Információink szerint a nyugdíjas férfi, aki busz elé hajtott a Korányi utcán, azonnal életét vesztette. Több mentőkocsi, helikopter is érkezett a helyszínre, az emelt szintű beavatkozás ellenére sem tudtak már a férfin segíteni. 14 óráig terelő útvonalon közlekednek a helyi és helyközi buszjáratok, a rendőrség megkezdte a szakértők bevonásával az eset kivizsgálását.

A rendőrség közleménye:

A  balesetben az eddigi adatok szerint egy kerékpáros és egy menetrend szerint közlekedő helyi járatos autóbusz ütközött össze. A baleset következtében a kerékpárral közlekedő 82 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Fotó: Csáki Alexandra
Fotó: Csáki Alexandra

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában