Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.04.12. 08:12

Az elmúlt nap tűzoltói intézkedései

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: katasztrófavédelem

•Három személygépkocsi ütközött össze a nyíregyházi Sóstói út elején tegnap reggel. Személyi sérülés nem történt. A helyi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a rendőrségi helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt.

 •Lesodródott az úttestről egy személygépkocsi a buji Rákóczi út végén. Személyi sérülés nem történt. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók a helyszínt biztosították a rendőrségi helyszínelés ideje alatt.

• Letért az úttestről, majd villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi a 4117-es út 17-es kilométerszelvényénél, Mátészalkánál. A járműben csak a sofőr utazott, akit könnyebb sérüléssel kórházba szállítottak a mentők. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőröknek és az áramszolgáltató szakembereinek.

 •Éjszaka húsz négyzetméteren égett száraz fű és gaz Nyíregyháza Polyákbokornál. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók oltották el a szabadtéri tüzet.

-olvasható a katasztrófavédelem weboldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában