Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.04.16. 10:47

Elfogtak két nőt akik szexuális szolgáltatást kínálták anyagi ellenszolgáltatásért

Az elmúlt 24 órában történt.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: getty images

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai az elmúlt napokban Nyírbátorban elfogtak egy 23 éves és egy 38 éves helyi lakost, akik szexuális szolgáltatást kínálták anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. A nők tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezték. A rendőrök a nőket a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették. Ellenük tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2024. április 15-én igazoltattak egy motorkerékpárral közlekedő férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a 26 éves budapesti férfi nem rendelkezik a jármű vezetésére jogosító kategóriával. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 44 éves nyíregyházi lakossal szemben. A férfi az egyik nyíregyházi társasház lépcsőházából eltulajdonított egy elektromos fűrészt 2024. április 14-én. A rendőrök másnap elfogták a feltételezett elkövetőt, akit a rendőrkapitányságra előállítottak és őrizetbe vettek. Az ellopott fűrészt megtalálták, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának.

-közölte a police.hu.

 

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában