Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.04.26. 14:26

Meg akarta ölni, ezért elgázolta haragosát egy szatmári településen

Emberölés bűntett kísérlete miatt indult eljárásban rendelt el letartóztatást a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója 2024. április 26-án.

Szon.hu

A megalapozott gyanú szerint egy szatmári településen április 24-én a hajnali órákban a gyanúsított személygépkocsival, nagy sebességgel elgázolta haragosát, az úttesten álló sértettet, szándéka az élete kioltására irányult. A sértett többek közt koponya zúzódást, combcsonttörést szenvedett, sérülései 8 napon túl gyógyulóak, azonban a halálos eredmény elmaradása csak a véletlenen múlott.

Mivel a gyanúsítottal szemben jelenleg más bűncselekmény miatt nyomozás van folyamatban a Budapesti Rendőr-főkapitányságon, a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére tekintettel rendelte el a bíróság a letartóztatását, egy hónap időtartamra.

A végzés nem végleges, a gyanúsított és az ügyész tudomásul vették, a védő a kézbesítéstől számított 3 napon belül nyilatkozhat - tájékoztatott dr. Bartha Andrea, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában