Katasztrófavédelem

2024.05.24. 10:00

Villám csapott egy családi házba, megbontotta egy családi ház tetejét a szél

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: katasztrófavédelem.hu

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi Kemecsénél csütörtökön. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Két személygépkocsi ütközött össze Kocsordon, az Árpád utcában tegnap. A mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, áramtalanították a gépkocsikat, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A mentők egy embert szállítottak kórházba.

Traktor égett teljes terjedelmében Nyírparasznyán tegnap. A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Parkoló személygépkocsinak ütközött egy másik autó Nyírturán. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy embert kézi erővel kiemeltek a járműből, átadták a mentőknek, majd elvégezték a járművek áramtalanítását.

Több helyszínen okozott gondot a nagy mennyiségben összegyűlt csapadékvíz. Nyíregyházán több helyszínen avatkoztak be a vármegyeszékhely hivatásos tűzoltóegységei vízeltávolításra. A beavatkozók szivattyú segítségével távolították el a vizet.

Villám csapott egy családi ház kéményébe és a szarufa izzott Nyírkarászon tegnap. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók vonultak a káresethez, egy vízsugárral oltották el a tüzet, majd a tető sérült részét ideiglenesen helyreállították.

Megbontotta egy családi ház tetejét a szél Nagyecseden. A helyi önkéntes tűzoltók fólia segítségével a tetőt ideiglenesen helyre állították. - adta hírül szerkesztőségünknek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelem.

Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában