Helyi közélet

2008.06.30. 17:01

Koccanás a benzinkútnál Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Hétfő délután Nyíregyházán, a László utcai benzinkút kihajtójánál történt koccanás. <dia width="900" height="700" alt="Koccanás a benzinkútnál Nyíregyházán 2008.06.30."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Koccan_s_a_benzink_tn_l_Ny_regyh_z_n_2008_0/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Koccanás a benzinkútnál Nyíregyházán 2008.06.30." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-koccanas-nyiregyhaza-baleset.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Az elsődleges információ szerint egy Ford vezetője akart bekapcsolódni a forgalomba, és a kereszteződéshez érve jobbra nézett, majd lassan kihajtott a László utcára, ahol egy Suzuki haladt a Pazonyi út irányába. A két jármű egymásnak ütközött, de személyi sérülés nem történt.

A rendőrök gyors intézkedése nyomán a forgalomban jelentős fennakadás nem történt, ráadásul az anyagi kár sem jelentős, bár mindkét autót szállítójármű vitte tovább.

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában