Helyi közélet

2008.09.16. 14:29

Biliárdboltba vágódott egy terepjáró Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Két személyt kellett kórházba vinni kedden délután, amikor két autó karambolja nyomán egy terepjáró egy boltban landolt, és a bent ülő alkalmazottat két méterrel lökte odébb. <dia width="900" height="700" alt="Biliárdboltba vágódott egy terepjáró Nyíregyházán 2008.09.16."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Bili_rdboltba_v_g_dott_egy_terepj_r__Ny_reg/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Biliárdboltba vágódott egy terepjáró Nyíregyházán 2008.09.16." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/080916biliardbolt_ps.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A helyszíni információ szerint egy Daewoo tartott az Eötvös utcán a Luther utca felé kedden koradélután. A jármű vezetője a STOP tábla ellenére kihajtott a védett útra, ahol a belváros felől haladt Debrecen irányába egy Mitsubishi terepjáró.

A nagyobb jármű vezetője észlelve a Daewoo mozgását megpróbálta elkerülni az ütközést, de sikertelenül. A karambol nyomán a Daewoo megpördült, a terepjáró pedig szétrombolta a sarki üzletet, és a bent ülő alkalmazottat székkel együtt odébb lökte. A mentők a sérülteket kórházba vitték, a rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítására.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában