Helyi közélet

2008.09.07. 16:44

Tűz a nyíregyházi Átrium üzletházban

<p>Nyíregyháza - Először a tűzjelző riasztott, majd az utána kiérkező tűzoltók vették észre, hogy füst gomolyog Nyíregyházán, az Átrium üzletház egyik földszinti boltjában.&#160;<DIA alt="Tűz a nyíregyházi Átrium üzletházban 2008.09.07." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/T__369_z_a_ny_regyh_zi__trium__zleth_zban_2/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Tűz a nyíregyházi Átrium üzletházban 2008.09.07." src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/tuz-nyiregyhaza-atrium-sportbolt.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Amikor egy ablakot kitörtek, hogy meginduljon a szellőzés, és kinyitották az ajtót, akkora füst áramlott a szabadba, hogy a kereszteződésben is alig lehetett látni

Az árukészlet egy része teljesen megégett a tűzben, és kérdés, hogy ami túlélte a lángokat, mennyire rongálódott a hőtől és mi ment tönkre a füst miatt. A földszinti sportruházati boltban pár hete egy kirakati ablakot próbált valaki betörni, sikertelenül, most pedig bentről jött a baj.

A nagy kárt okozó tűz keletkezési okát egyelőre nem tudni, legvalószínűbb az elektromos hiba. Azt, hogy a távvezetékben, vagy valamelyik berendezésben volt-e zárlat majd a tűzvizsgálat tudja tisztázni. A bolt fölötti iroda és a szomszéd üzlet nem rongálódott meg, szerencsére a tűzoltóknak alig párszáz métert kellett vonulni a kárhelyig.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában