Helyi közélet

2008.10.08. 15:18

Iskolarendőrök Leveleken

<p>Levelek - Az éves munkatervet az iskola vezetői és a rendőrök közösen készítették el, amelyben a fő hangsúlyt a prevencióra helyezték.</p>

A leveleki Gárdonyi Géza Általános Iskola és Óvoda a 2008/2009-es tanévben élve a pályázási lehetőséggel, megpályázta az iskolarendőri lehetőséget.
– A pályázat sikeres volt, így megállapodást kötöttünk a baktalórántházi rendőrőrs vezetőjével a további együttműködésről – tájékoztatta szerkesztőségünket Herczku István, az oktatási intézmény igazgatója.

– A megállapodás értelmében iskolarendőri feladatokat lát el iskolánkban Kalán Ferenc rendőr főhadnagy és Gilányi Pál rendőr zászlós. Az éves munkatervet közösen készítettük el, amelyben a fő hangsúlyt a prevencióra helyeztük. A két iskolarendőr a napokban be is mutatkozott a gyermekeknek, s elmondták azt is, mi mindenben fognak majd együttműködni a fiatalokkal. Felhívták arra is a diákok figyelmét, hogy bármilyen problémával fordulhatnak hozzájuk.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában