Helyi közélet

2008.12.14. 08:25

A vendéglátósoknak egyszerűbb

<p>Hajdú-Bihar– Tematikus álláskereső portál, a www.hoteljob.hu segíti a szállodaiparban dolgozókat.</p>

Az új munkahely keresése, történjék bármilyen okból is – váltás jobb reményében, vagy keresés kényszerből – mindig időigényes. Az ember naphosszat böngészheti az újsághirdetéseket, a munkaügyi központ ajánlatait vagy a számtalan állásportált, s valljuk be, több olyan hirdetést olvas, ami nem érdekli, mint a neki épp megfelelőket.

Ehelyett kínál gyors és hatékony megoldást a hoteljob.hu tematikus álláskereső portál, a szállodaipar, a vendéglátás és az idegenforgalom területén dolgozóknak. De nemcsak a munkakeresőknek érdemes rákattintaniuk a www.hoteljob.hu-ra, hanem a munkaadóknak is, hiszen a honlap célja, hogy minél egyszerűbben és hatékonyabban találjon egymásra a két fél.
Aki már keresett szakértő munkaerőt, az tudja, hogy a „másik” oldalnak sem egyszerű a dolga. A portálon azonban kategóriákra (recepciós, konyhafőnök, bár mixer stb.) jelentkezhetnek a munkavállalók, akiket így célzottan tudnak keresni a munkáltatók is. Eddig több mint 5500 regisztrált álláskereső és több mint félezer munkaadó használja elégedetten a hoteljob.hu oldalt, ahol közel 80 féle kategóriában jelentkezhetnek az álláskeresők, s ugyanennyiből válogathatnak a munkaadók is. Ez a rendszer biztosítja a hirdetőket arról, hogy álláshirdetésük a megfelelő szakemberekhez jut el, lerövidítve így a keresési időt. Ráadásul a hirdetés azonnal elérhetővé is válik, amint bekerül a rendszerbe. A regisztrált munkavállalókat hírlevélben értesítik a legfrissebb pozíciókról, így ha nincs idejük naponta rákattintani a portál honlapjára, akkor is értesülnek a nekik megfelelő ajánlatokról. Havonta több mint 17 ezren látogatnak el az oldalra, az oldalletöltések száma pedig megközelíti a 100 ezret.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában