Helyi közélet

2010.07.26. 10:30

Íme a múlt hét legnézettebb videói a SZON-on!

<p>Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - Újabb hogyanokra kerestük a választ. Hőségtesztünkben tojást sütöttünk a motorháztetőn. Vihar tombolt Fehérgyarmaton.</p>

Kattintson a képekre, és nézze meg a videókat!

 

 

Hogyan nyitható papuccsal a bor?

Mai hogyan videónkban egy a fesztiválok idején praktikus trükköt mutatunk be, mégpedig azt, miként bontható fel egy palack bor dugóhúzó nélkül. Hogyan? Mindössze egy papucsra lesz szükségünk!

 

Hőségteszt: Tojássütés motorháztetőn!

 Az egyre fokozódó hőségben kíváncsiak voltunk a városi legendára, miszerint valóban megsül-e a tojás a tűző napon. Kerítettünk hát egy sötét színű autót, majd ráütöttünk egy tojást a motorháztetőre. Bevalljuk, mi is meglepődtünk az eredményen!
 

Vihar és jégeső Fehérgyarmaton

 

Csütörtök este hatalmas vihar söpört végig Szabolcs több településén.

 

Kun Ádám a BMX magyar királya

 A nyíregyházi Kun Ádám neve eddig sem volt ismeretlen BMX-es berkekben, hiszen többször végzett már második helyen világversenyeken, de az egyik legnagyobb bicikliket forgalmazó cég az általa tervezett és a nevével fémjelzett bicajt is piacra dobta már. Ádám néhány napja azonban valóban a világ tetejére ért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában