Helyi közélet

2010.08.17. 16:28

Vihar a tűzoltóság ügyeletéről nézve!

<p>Az elmúlt pár napban kétszer is komoly vihar vonult át Nyíregyháza és környéke fölött, rengeteg munkát adva a tűzoltóknak. Vasárnap leginkább Ibrány és Tiszatelek vidékét tarolta le a vihar, a hétfői nap folyamán pedig főleg Kék és Demecser környékéről érkezett több hívás a híradóügyeletkre.</p>

Kollégáink a Nyíregyházi Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság központjában voltak a hétfő este folyamán, épp, amikor a hívások özönlöttek. Vajától Demecseren át Tiszatelekig mindenhonnan hívták a derék lánglovagokat, akik egyik helyszínről a másikra vonultak. Munkatársaink az „A” szolgálati csoport egyik autójával tartottak a 36-os számú főútra, ahol egy útra dőlt fa várta a tűzoltókat, akik pillanatok alatt megtisztították az utat a törmeléktől.

Kedd délre már normalizálódott a helyzet: - Főleg csak a vasárnapról maradt munkálatokat fejezik be a tűzoltók, Ibrány és Pátroha környékén vannak még kidőlt fák – tudtuk meg Szalai Erikától, a megyei katasztrófavédelem sajtószóvivőjétől.

Kattintson a képre, és nézze meg a videót!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában