Helyi közélet

2010.09.17. 15:50

Negyedszázados szolgálat után vonult nyugállományba a Mátészalkai Rendőrkapitányság vezetője

<p>Mátészalka - 2010. szeptember 17-én a Mátészalkai Rendőrkapitányság Vezetőjének nyugállományba vonulása alkalmából ünnepélyes állománygyűlést tartottak.</p>

Dr. Szabó Sándor r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, kapitányságvezető 1984. június 1-től teljesített hivatásos szolgálatot. Az eltelt több mint negyedszázados rendőri szolgálat után köszönt el elöljáróitól és az általa 1996. március 1. óta vezetett állománytól. Vezetőként a bűnügyi és közbiztonsági helyzet javítására törekedett, jó kapcsolatot kialakítva vezetőivel és a társszervekkel. Reális célokat tűzött az állomány elé, melyeket az évek során sikerült végrehajtani: a kapitányság bűnügyi és közbiztonsági mutatói országos szinten is eredményesek.

Szolgálatának kiemelkedő ellátásáért számos kitüntetésben részesült.

25 év munkáját köszönték meg

Munkájában biztos hátteret adott családja: felesége és ma már felnőtt két gyermeke. Mindennapjait unokái körében eltöltött percek és órák teszik még színesebbé és örömtelibbé.

Dr. Szabó Sándor r. ezredes 62. életévének betöltésével az öregségi nyugdíjkorhatárt elérve vonult nyugállományba. Ebből az alkalomból a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjétől és a Mátészalkai Rendőrkapitányság állományától is ajándékot kapott - hollóházi porcelán emléktárgyat, a jelvényszámával ellátott aranygyűrűt, valamint a kapitányság életének elmúlt éveit megörökítő fotóalbumot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában