Helyi közélet

2010.09.03. 12:28

Önkormányzati választás 2010: A szelvények mintegy húsz százalékát gyűjtötték össze

<p>Pénteken délelőtt indultak a városházára a Fidesz-KDNP nyíregyházi egyéni képviselőjelöltjei, illetve polgármester-jelöltje, hogy leadják összegyűjtött ajánlószelvényeiket.</p>

Ezt megelőzően dr. Kovács Ferenc sajtótájékoztatón számolt be a kopogtatócédula-gyűjtés tapasztalatairól. A megyeszékhely polgármester-jelöltje elmondta: a kampány kezdetén azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy az ajánlószelvények legalább húsz százalékát megszerzik, s a csütörtök esti adatok alapján úgy tűnik, nagyon közel járnak ehhez.

– Én és az egyéni képviselő-jelöltek is részt vettünk a kopogtató cédulák gyűjtésében, s eközben sokat beszélgettünk az emberekkel, akik elmondták a problémáikat, az észrevételeiket és azt, hogy mit várnak el az új városvezetéstől. Amit a városlakóktól hallottunk, az egyfajta útravaló és egyben a programunk alapja is – mondta dr. Kovács Ferenc, aki hozzátette: az, hogy jelöltjeik és ő ilyen nagy számú ajánlószelvényt kapott, a nagyfokú bizalom megnyilvánulása.

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában