Helyi közélet

2010.10.27. 15:36

Keresztféléves képzések a Nyíregyházi Főiskolán

<p>Nyíregyháza - A továbbtanulni vágyók részére a Nyíregyházi Főiskola az alábbi szakjait hirdette meg a 2011. februárban induló keresztféléves képzésben.</p>

Felsőfokú szakképzésben: - számviteli szakügyintéző (Hajdúböszörmény) nappali, államilag támogatott képzési formában.

Alapképzésben: - biológia, kémia nappali, költségtérítéses,

- andragógia, biológia, gazdálkodási és menedzsment, kémia, kommunikáció és médiatudomány szakok levelező, költségtérítéses képzési formában.

Tanári mesterképzésben: - tanár T/D - család és gyermekvédő tanár, - földrajztanár, - informatikatanár, levelező, államilag támogatott és költségtérítéses valamint

- tanár T/D - ének-zene tanár, - inkluzív nevelés tanára, - környezettan-tanár, - matematikatanár, - pedagógiatanár szakképzettségeket levelező, költségtérítéses képzési formában.

A jelentkezés határideje: 2010. november 15.

A jelentkezés módja:

- elektronikusan a www.felvi honlapon keresztül, a regisztrációt követően az e-felvételivel, vagy

- az e célra rendszeresített jelentkezési lappal, amely az A épület 022-es szobában vehető át.

A képzésekkel kapcsolatosan 2010. november 04-én 15.00 órától általános tájékoztatót tart az intézmény az A épület 253-as előadójában, melyre minden érdeklődőt várunk.

További információ: www.nyf.hu honlapon

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában