Helyi közélet

2010.10.28. 15:32

Virágba borult Sulyánbokor

<p>Nyíregyháza - Október 23-án a Sulyánbokorban élők és az Ésszerű Mezőgazdaságért Egyesület tagjai összefogtak és közös erővel virágba borították Sulyánbokor központját.</p>

A bokortanyák között is unikumnak számító tanyaközbe a dolgos kezek első ízben 100 tő rózsát ültettek, melyhez anyagi forrást a Nyíregyháza MJV Önkormányzatának Környezetvédelmi Alapja, valamint az Ésszerű Mezőgazdaságért Egyesület biztosítottak. Az ültetésnél együtt dolgoztak fiatalok és idősek, férfiak és nők, nagyszülők, szülők és unokák. A jó hangulatú munkát közös uzsonna zárta, hagyományos, kemencében sült pogácsával, lángossal, szendviccsel és meleg teával.

Rózsasövény fogadja majd a látogatókat

Nemzeti ünnepünk délutánjának eredményében tavasszal már mindenki gyönyörködhet, hiszen egy 70 méteres rózsasövény fogja fogadni a Sulyánbokorba látogatókat. Ezen megmozdulást látva az Ésszerű Mezőgazdaságért Egyesület a jövőben további fejlesztéseket tűzött ki célul, ezzel is megkönnyítve a tanyavilágban lakók életét.

- Nyéki Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában