Helyi közélet

2010.12.07. 16:39

Mikuláscsomagot kaptak a felsősimai polgárőrök

<p>Felsősima - Az ünnepi jókívánságok mellett elmarasztaló szavak is elhangoztak a Felsősimai Polgárőr Egyesület napokban tartott találkozóján.</p>

Bársony János, a 28 tagot számláló civil szervezet vezetője elégedetlenségének adott hangot a járőrszolgálattal kapcsolatban.

Segítség az időseknek is

– Jövőre tiszta lappal indulunk! Minden polgárőrtől elvárom, hogy komolyan vegye a feladatát, és maradéktalanul teljesítse az önként vállalt havi 2x3 óra járőrözést. A felsősimai és a környékbeli bokortanyákon élő lakosoknak szüksége van ránk, hiszen mai napig előfordulnak kisebb-nagyobb bűncselekmények (termény- és jószáglopás, betörés), télen ráadásul a segítségre szoruló idősektől sem szabad „elhidegülnünk”! A körzeti megbízottal közös razziákat tervezünk, hogy elejét vegyük a fatolvajlásoknak. Január 15-én 18 órától évértékelő beszámolót tartok a régi iskola épületében, ahol fekete-fehéren kiderül majd, mennyi időt töltöttünk szolgálatban idén, milyen sikereket értünk el, és mely területeken kellene még javítani, hogy eredményesebbek legyünk – mondta Bársony János.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában