Helyi közélet

2011.06.21. 10:00

Csülkös csemegék és szalonnasütés Dombrádon

<p>Dombrád&nbsp;– A dombrádi önkormányzat a hagyományokhoz híven – immár ötödik alkalommal – e hét végén, szombaton is megrendezi a Csülkös Napot.</p>

A juniálisi látványosságokat (vidámpark, kirakodó vásár) is kínáló rendezvény előestéjén, pénteken 18 órától az ugyancsak tradicionális rekordkísérletükbe fognak a dombrádiak: ezúttal a közös tűznél történő szalonnasütés eddigi csúcsát szeretnék túlszárnyalni. A szombati nap a kispályás futballcsapatok tornájával kezdődik 8 órától, majd a lovasfogatok viadala is kezdetét veszi 9 óra 30 perckor. A Csülkös Napot ünnepélyesen és hivatalosan a nagyszínpadon Kozmáné Kasza Veronika polgármester nyitja meg 10 órakor.

Színes programok a Csülkös Napon

 

A városnapi főzőverseny mellett idén is lesz virtusvetélkedő kisteherautó-húzással, traktorgumi-forgatással, petrencés rúd tartással, söröshordó-cipeléssel és súlypakolással. Délután 2-től kulturális műsor következik mazsorett- és néptáncprodukciókkal, s lesz majd freestyle-bemutató, illetve színpadra lépnek az idei Tini Kifutó díjazottjai is. Zárásként a Bikini együttes koncertje ígér érdekességet, előzenekar a Steel Orange lesz.

- Kovács Bertalan -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában