Helyi közélet

2011.06.03. 14:27

Már folyamatban van a tivadari törmelék elszállítása

<p>Tivadar - Egy olvasónk levélben kifogásolta, hogy napok óta nagy mennyiségű építési hulladék rontja a tivadari üdülőterület összképét.</p>

- A lakóházak, nyaralók közvetlen közelében kialakított kijelölt parkolóterületen éktelenkedig ez a több tonna építési törmelék. Nem elég, hogy látványként is elrettentő, még az arra járó családok, gyermekek egészségét is veszélyeztetheti. Nem zavar ez valakit az illetékesek közül? - tette fel a kérdést Morauszki Ágnes, az egyik tivadari ingatlan tulajdonosa. Abban, hogy a panaszos hölgy kérdése ne maradjon megválaszolatlan, a település polgármestere, Danó Sándor volt segítségünkre:

- Nagyon gyorsan rövidre zárom a kérdést. Az illetékes hatóságok, továbbá én magam is tudok a problémáról. A hulladék Tivadar vízelvezető-rendszerének uniós pályázaton nyert felújítása során keletkezett, a mai napon már meg is kezdődnek az eltakarítási munkálatok. Ezúton is szeretnék megnyugtatni minden érintettet - válaszolta a polgármester.

- Tarnavölgyi Gergely -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában