Helyi közélet

2011.06.13. 08:47

Nagy pilóták kis keréken

<p>Kisvárda - A legkorszerűbb időmérő&nbsp;egy ideális pálya és sok induló&nbsp;(a jövő&nbsp;F1-es pilótái) ültek autóba Kisvárdán, hogy összemérjék ki kezeli a legjobban a volánt</p>

Hétvégén rendezték meg a II. Bacsó Gokart Kupát Kisvárdán, az Attila u. 68. szám alatti telephelyen lévő gokart pályán. Az eddig is működő korszerű gokart pályát megnövelték, a napokban pedig beszereltek egy századmásodperces határig működő időmérőt így négy gokart mozgását tudják követni. Ennek segítségével már a legkényesebb igényeket is kielégítően tudták a versenyt megrendezni, amelyre bárki szabadon benevezhetett.

Az érdeklődők kipróbálhatták a gokartokat, majd aki kedvet érzett és meg volt a bátorsága is egy névleges nevezési díj ellenében regisztrálhatott az időmérőre. Az időmérő eredményei alapján hirdettek győzteseket gyermek, női és férfi ( 75 kg alatti és feletti, valamint 95 kg plusz ) kategóriában. A verseny teljesen nyílt volt, aki elérte a kezelő berendezéseket és biztonságosan tudta irányítani a gokartot indulhatott. Végül 38 bátor pilóta érkezett célba.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában