Helyi közélet

2011.08.25. 09:06

Szétmarták az Ószőlő utcát

Nyíregyáza - Nyíregyházán újabb utca esett a javítgatások áldozatául, az Ószőlő utcát felmarták. Viszont ha minden jól megy, a hétvégére már újra használható lesz az útszakasz.

Nyíregyáza - Nyíregyházán újabb utca esett a javítgatások áldozatául, az Ószőlő utcát felmarták. Viszont ha minden jól megy, a hétvégére már újra használható lesz az útszakasz.Már az Ószőlő utca elején jelzi a tábla, 30 kilométeres sebességkorlát van a szakaszon, piktogramon emberkék javítják az utat és egy kedves „Kátyúzás, köszönjük türelmüket” felirat is olvasható az út mentén. Érdemes megfontolni, hogy beforduljon az ember, vagy alternatív útvonalak után nézzen. Az ott lakóknak és az arra haladóknak is kellemtelen, de nincs mit tenni ki kell bírni a hétvégéig.

Korán reggel elkezdték az Ószőlő utca felmarását

A helyszínen kiderül, a munkások már korán reggel neki kezdenek az út felmarásának, muszáj ha időben akarnak végezni. Nem a nagy meleg miatt kezdik kora reggel, egész nap dolgoznak, csak egy ebédszünetet tartanak, az ütemterv szerint ugyanis pénteken már elkezdik a foltozást.

- Somló Samu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában