Helyi közélet

2011.09.21. 12:49

Hogyan vívjam ki mások tiszteletét?

A mai ezotéria rovatunkban Bánki Noémi szakértőnk igen különböző kérdésekre válaszol, többek közt, hogyan érhetjük el azt, hogy tiszteljenek minket, valamint hogy mit jelent az epekő. Ha Önnek is kérdése lenne szakértőnkhöz, írjon neki a [email protected] email címre!

A mai ezotéria rovatunkban Bánki Noémi szakértőnk igen különböző kérdésekre válaszol, többek közt, hogyan érhetjük el azt, hogy tiszteljenek minket, valamint hogy mit jelent az epekő. Ha Önnek is kérdése lenne szakértőnkhöz, írjon neki a [email protected] email címre!Szia, Noémi!

Van egy nős férfi az életemben, akivel sajnos nem tudunk zöld ágra vergődni. Öt éve tart mint, szeretőt, de nem akar eljönni otthonról. Kérlek, válaszolj! Mit tegyek? Réka

Kedves Réka!

Öt év nagyon hosszú idő. Véleményem szerint ha eddig nem lépett, ezután nem is fog. A nős emberek a statisztika alapján csak 10 százalékban jönnek el a családjuktól. Ne vesztegesd az időd és ne alkudj meg az élettel! Lépj minél hamarabb, keress olyan férfit, aki boldoggá tud tenni és aki maximálisan tud figyelni rád!

Olvastam a múltkor, hogy a betegségeknek lelki eredetük van. Mire mutat az epekő, kedves Noémi? Tóth néni

Az epekő visszafojtott agresszió, ami a betegben felgyűlik. Hosszú időn keresztül nem adja ki mérgét, dühét, hanem magába fojtja, visszafogja magát, s ez benne blokkot, felgyűlt energiát képez, ami betegségként jelenik meg.

Azt szokták mondani, néha földhöz kell vágni egy tányért, egy poharat vagy ki kell adni az indulatokat, ha más nem, ordítani kell kedves Tóth néni! Talán most ez célravezetőbb lenne, mint az elzárkózás.

Szia Noémi, nagy tisztelőd vagyok, sokat hallgatlak a rádióban is. Érdekes jelenséget vettem észre magam körül: undokok velem az emberek, nem szeretnek, nem tisztelnek. El vagyok keseredve, szeretnék tisztán látni. Segítenél, mit tegyek? Zoltán

Minden, ami bennünket körül vesz, belőlünk fakad, nekünk mutat valamit. Talán te nem vagy abban az energetikai állapotban, mint azelőtt. A környezetünk tükörképként mutatja nekünk, mi az amin változtatni kell, mi az a hozzáállás, amin csiszolnunk kell egy teljesebb élet eléréséhez. Hiszem, ha elgondolkodsz a soraimon, megérted mit akartam neked átadni, de ha mégis valami nem világos, írj! Várom szeretettel soraidat!

- A. N. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában