Helyi közélet

2011.10.04. 15:16

Totálkárosra nyomta a Renault az Alfát Napkornál

Napkor - Két embert vittek könnyű sérülés miatt kórházba kedden a 41-es főútról Napkor közeléből, amikor két autó karambolozott egymással.

Napkor - Két embert vittek könnyű sérülés miatt kórházba kedden a 41-es főútról Napkor közeléből, amikor két autó karambolozott egymással.A helyszíni információ szerint egy Renault tartott Apagy felől Napkor irányába a 41-es főúton kedden délután. A 11-es km szelvényben az elöl haladó autók egyike balra akart kanyarodni, ezért lassított, a mögötte haladó Alfa Romeo ugyancsak lassított, de egy pillanatnyi figyelmetlenség miatt a Renault vezetője már késve észlelte a többiek manőverét, fékezés közben nekiment az Alfa végének.

Az ütközéstől az Alfa Romeo vezetője annyira meglepődött, hogy nem fékezett, autója pedig úgy 150 méter gurult az ütközés helyétől. A kocsiban ülő két személyt kisebb sérülés miatt kórházba vitték, a rendőrök félpályás terelés mellett indítottak eljárást a felelősség megállapítására. Az anyagi kár több millió forint lehet, az Alfa totálkárosra tört, a Renault vontatható maradt.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában