Helyi közélet

2011.11.16. 10:13

Sikeres nők között

Nyíregyháza - Mint ahogy arról beszámoltunk: megjelent a Kelet-Magyarország legújabb kiadványa, a „Sikeres nők” magazin, amely a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő, vagy megyénkhez kötődő hölgyekről szól.

Nyíregyháza - Mint ahogy arról beszámoltunk: megjelent a Kelet-Magyarország legújabb kiadványa, a „Sikeres nők” magazin, amely a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő, vagy megyénkhez kötődő hölgyekről szól.Olvasóink javaslatait is figyelembe véve készítettük el a portrékat, s közben a hétköznapi helytállás egyszerű titkaiból is ízelítőt kaptunk. A kép természetesen nem teljes. Sokkal több név szerepelt a javaslatok között, ám tekintettel kellett lennünk a kiadvány terjedelmi korlátaira – ugyanakkor kiváló alappal rendelkezünk a folytatáshoz! A magazin nem kerül árus forgalomba, de a szerkesztőségünkben a hét második felétől korlátozott mennyiségben az érdeklődők rendelkezésére tudunk bocsátani egy-egy példányt. A magazinban szereplő hölgyek portréiból sorozatot indítottunk, az írásokat a Kelet-Magyarország szombati számaiban olvashatják.

A kiadványban szereplőket kedden délutánra találkozóra invitáltuk, a Móricz Zsigmond könyvtár kamaratermét megtöltötték az érdeklődők és az érintettek. A megjelenteket Nyéki Zsolt, lapunk főszerkesztő-helyettese köszöntötte, majd a magazinban szereplő Érpataki Asszonykórus adott ízelítőt tudásából. Ezt követően az anyagok szerzői, azaz lapunk újságírói átadták a tiszteletpéldányokat az abban szereplő hölgyeknek, majd kötetlen eszmecsere kezdődött, ahol üzletasszonyok és művészek, orvosok és politikusok vették kezükbe a kiadványt, s beszélgettek a világ dolgairól egy-egy pohár pezsgő mellett.

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában