Helyi közélet

2011.12.08. 12:26

Lucfenyőt állítanak Döge főterén

Döge - Nagy várakozással készülnek Döge községben gyermekek és felnőttek a pénteken délután három órakor kezdődő fenyőállításra.

Döge - Nagy várakozással készülnek Döge községben gyermekek és felnőttek a pénteken délután három órakor kezdődő fenyőállításra.A falu főterén feldíszített lucfenyőt az idén Balogh Jánosné főzőnő adományozta. Az ünnepi fények bekapcsolása előtt dr. Nagy Péter polgármester mond ünnepi köszöntőt, majd az iskolai színjátszó szakkör és az énekkar ad ünnepi műsort. Nagyméretű Betlehemet is felállítanak, s frissen sült fánkkal, különlegesen ízesített fenyőteával várnak minden gyermeket és felnőttet a karácsonyi forgatag alatti várárra, melyet az iskola tornatermében Mikulás-diszkó követ.

December 16-án 12 órától a Meserét óvoda gyermekei adnak ünnepi műsort, majd 20-án, kedden 17 órakor kerül sor a hagyományos iskolai ünnepségre, ahol az Ölbey Irén általános iskola tanulói, a hittanos gyerekek mellett az énekkar és a művészeti csoportok is emelik az ünnepvárás hangulatát.

Agárdy Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában