Helyi közélet

2012.01.17. 19:19

Könyvtári gondolatok a versről Záhonyban

Záhony - Közel öt éve indította útjára a Gondolatok a könyvtárban elnevezésű kulturális-közéleti teadélutánokat a záhonyi művelődési házban Szabóné Csiszár Hajnalka könyvtáros.

Záhony - Közel öt éve indította útjára a Gondolatok a könyvtárban elnevezésű kulturális-közéleti teadélutánokat a záhonyi művelődési házban Szabóné Csiszár Hajnalka könyvtáros.Az eltelt időszakban számos térségi kötődésű jeles személyiség találkozott már a kultúra záhonyi barátaival, így mások mellett Székely Erzsébet, Varga János irodalmárok, Csorba István Kadosa, a Magyar Kultúra Lovagja, Bán Jánosné óvodapedagógus, Vassné Oláh Ágnes zenepedagógus, dr. Kriveczky Béla történész, Mecseki Zoltán diplomata, Molnár Elemér református lelkész, dr. Papp Szabolcs görög katolikus lelkész, vagy Z. Tóth Sándor festőművész.

A rendezvénysorozat következő vendége a Magyar Kultúra Napja alkalmából január 23-án, hétfőn 17 órakor dr. Koi Balázs nyelvész, főiskolai tanár lesz, aki korábban már egy másik témakörben megosztotta gondolatait a záhonyi közönséggel. A hét eleji programok népszerűségét mutatja, hogy azoknak rendszeres résztvevői - a nyugdíjas klubok tagjaitól a Dr. Béres József Kollégium diákjaiig – több korosztály képviselői.

- Tancsik Róbert -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában