Helyi közélet

2012.01.27. 10:48

Kórusban dicsérték a porcsalmai férfikórust

Porcsalma - Évadnyitó ünnepséget tartott a napokban a Porcsalmai Búzakalász Férfikórus Egyesület, a rendezvényre közel százan látogattak el: az egyesület tagjai, az önkormányzat, iskola és óvoda vezetősége, valamint sok-sok támogató.

Porcsalma - Évadnyitó ünnepséget tartott a napokban a Porcsalmai Búzakalász Férfikórus Egyesület, a rendezvényre közel százan látogattak el: az egyesület tagjai, az önkormányzat, iskola és óvoda vezetősége, valamint sok-sok támogató.Elsőként az egyesület elnöke mondott köszöntőt és évértékelő beszédet, majd Kanyó Imre, Porcsalma polgármestere, Teremi László, Szamoskér első embere és dr. Stiránszki Henrikné szólt elismerően a kórus munkájáról, eredményeiről.

A vacsora után meglepetés műsorral kedveskedett vendégeinek a férfikórus, a dalokat az énekkar 3 hölgytagja kísérte citerán. Ezt követően a hajnalig tartó felhőtlen szórakozásé volt a főszerep.

A Búzakalász Férfikórus tagjai

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában