Helyi közélet

2012.02.21. 17:19

Fények és árnyak játéka koncerten

Nyíregyháza - Fény-árnyék címmel rendezik meg a Nyíregyházi Cantemus Kórus „Kontrasztok” bérletsorozatának harmadik koncertjét a Kodály Zoltán Általános Iskola hangversenytermében február 25-én 18 órától.

Nyíregyháza - Fény-árnyék címmel rendezik meg a Nyíregyházi Cantemus Kórus „Kontrasztok” bérletsorozatának harmadik koncertjét a Kodály Zoltán Általános Iskola hangversenytermében február 25-én 18 órától.Mindennapi életünket is meghatározza a fény-árnyék, a nappal-éjszaka, a hideg-meleg egysége. E kettősség tetten érhető egész létezésünkben, így nem csoda, ha a művészeteknek évszázadok óta egyik legfontosabb kifejező eszközévé vált. Az elmúlt évszázadok nagyszerű zeneszerzőinek segítségével a Nyíregyházi Cantemus Kórus énekkarai ez alkalommal ezt a kettősséget járják körül.

A Szabó Dénes Kossuth-díjas karnagy és Szabó Soma vezette Cantemus Gyermekkórus, Pro Musica Leánykar, Cantemus Ifjúsági Vegyeskar és Cantemus Vegyeskar hangversenyére korlátozott számban jegyek elővételben és a helyszínen még kaphatók.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában