Helyi közélet

2012.02.15. 19:39

Házhoz mennek az elektronikai hulladékért

Nyíregyháza – A lakossági igényeknek eleget téve minden hónap első keddjén és szerdájánn gyűjtőjáratot indít a Térségi Hulladék-gazdálkodási Kft. a megyeszékhelyen, hogy az előzetesen egyeztetett helyszínekre kihelyezett elektronikai hulladékok begyűjtse – mondta Ajler Ferenc hulladékgyűjtési és szállítási ágazatvezető.

Nyíregyháza – A lakossági igényeknek eleget téve minden hónap első keddjén és szerdájánn gyűjtőjáratot indít a Térségi Hulladék-gazdálkodási Kft. a megyeszékhelyen, hogy az előzetesen egyeztetett helyszínekre kihelyezett elektronikai hulladékok begyűjtse – mondta Ajler Ferenc hulladékgyűjtési és szállítási ágazatvezető.A szállítási igényt a gyűjtést megelőző hét pénteken délig jelezhetik a lakók telefonon a 42/314-976 számon, illetve e-mailben a [email protected] címen.

Fontos tudni azt is: ha valaki előzetes egyeztetés nélkül helyezi ki az elektronikai eszközöket, az illegális hulladéklerakásnak minősül, ami akár 100 ezer forintos bírsággal is büntethető.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában