Helyi közélet

2012.02.19. 21:44

Nem teszett a hangneme

A február 9-én megjelent cikk, amelyet én írtam és a címe „Vivát magyarok!”. Egy hölgy, fáradságot és az anyagiakat nem kímélve, végig telefonálta a lakóhelyemen a telefonkönyvben található összes Juhász vezetéknévvel rendelkezőket. Arra nem gondolt, hogy talán csak mobillal rendelkezem.

A február 9-én megjelent cikk, amelyet én írtam és a címe „Vivát magyarok!”. Egy hölgy, fáradságot és az anyagiakat nem kímélve, végig telefonálta a lakóhelyemen a telefonkönyvben található összes Juhász vezetéknévvel rendelkezőket. Arra nem gondolt, hogy talán csak mobillal rendelkezem. De hát vaktyúk is talál szemet! Kérdőre vont, hogy én vagyok-e aki a cikket írta? Feltettem neki a kérdést tetszett-e, vagy sem? A szóáradatból annyit tudtam kihámozni, hogy nem vagyok a politikában tájékozott, és az ATV egy hazugságon alapuló csatorna. Beszélt volna még tovább, de rövid úton lezártam az „eszmecserét”. Az érem másik oldalát nézve, én örültem ennek a „beszélgetésnek”. Ebből is látszik, hogy nem mindenki van letargikus hangulatban. Van akit érdekel, hogy mi történik hazánkban. Így ismeretlenül is vitapartnerre tudunk szert tenni. Vitatkozni csak akkor lehet ha nem egyforma az álláspontunk. Nem haragszom a hölgyre, aki Colombot játszott, csak a hangneme nem tetszett.

Juhászné, Tiszalök

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában