Helyi közélet

2012.02.08. 08:31

Nyom nélkül tűnt el Hollandiában egy nyírbátori fiú

Nyírbátor - Internetes közösségi oldalakon tette közzé az információt az eltűnt fiú unokatestvére.

Nyírbátor - Internetes közösségi oldalakon tette közzé az információt az eltűnt fiú unokatestvére.Azt lehet tudni a 32 éves fiúról, hogy egy fiatal párral közösen sétáltak egy úton, amikor a srác lemaradt talán 100 méterre, és egyszer csak nyom nélkül eltűnt. Péter erős fizikai felépítésű, (volt, hogy Németországból kerékpárral jött haza) jó kedélyű. A laptopja és az egyik telefonja a lakásában maradt. Közösségi oldalára nem lépett be. Senki nem tud róla semmit.

A holland rendőrség az eltűnés környékén lévő térfigyelő kamerák képét már bekérte, de kézzel fogható nyom nincs. A keresését szervező unokatestvér most indul Hollandiába, hogy a helyszínen próbáljon adatot gyűjteni. A holland rendőrség már helikopterről is kutatott, de az eltűnés környezetében is esett a hó, így fentről látható nyom nincs.

 

Veress Ferenc ezt a felhívást tette ki az egyik közösségi oldalra:   

Eltűnt Bacsa Péter Eidhovenben, Hollandiában! Kérlek osszatok meg ezt az üzenetet hátha körbemegy megy az üzenet és valaki valahol tud róla es látta!

Vasárnap hajnalban (január utolsó vasárnapja) reggel 4 es 4:30 között utoljára a Tipsy Duck Pub környékén látták az ismerősei es reggel 8 korul próbálták hívni de már ki volt kapcsolva a telefonja!

Kitartás, Peti!

A felhívást közzétevő Veress Ferenc elmondta: Péter három éve dolgozik Hollandiában, azon a bizonyos hétfői napon egy új munkahelyre ment volna. Bejelentették az eltűnését, a rendőrség meg is kezdte a nyomozást, ám eddig nem sikerült a fiú nyomára bukkanni.

A közösségi oldalon Veress Ferenc azt írta: kitartás, Peti! Mi ugyanezt üzenjük.

- Pusztai Sándor, Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában