Helyi közélet

2012.02.26. 09:58

Változik a menetrend, változik a csatlakozás

Nyíregyháza - Február 29-től vágányépítés miatt változik a 100 Budapest – Záhony és 80 Miskolc – Nyíregyháza vasútvonalon néhány vonat – közöttük az InterCity vonatok – menetrendje.

Nyíregyháza - Február 29-től vágányépítés miatt változik a 100 Budapest – Záhony és 80 Miskolc – Nyíregyháza vasútvonalon néhány vonat – közöttük az InterCity vonatok – menetrendje.A csatlakozások megtartása érdekében a Téglás, Újfehértó és Rakamaz állomást érintő autóbuszjáratok menetrendje is változik, néhány járat 5-9 perccel korábban közlekedik. Korábban indulnak a hajnali járatok Tiszadobról, Tiszavasváriból, Tiszalökről és Gávavencsellőről is. Kisvárda térségében vasárnap reggel indulnak korábban az autóbuszok, hogy a Kisvárdáról induló InterCity vonathoz csatlakozást adjanak.

Délután a munkából hazautazók miatt nem változik az autóbuszok menetrendje, így érdemes a Kisvárdára 17.27 órára érkező IC vonatot választani, mert a 2 órával később érkező vonat utasai a vágányépítés ideje alatt autóbusszal nem tudnak tovább utazni a környező településekre. A Nyírbátorba és Mátészalkára az esti órákban érkező Kraszna IC vonat utasai is később fognak megérkezni, a megszokott csatlakozásokat nem fogják elérni a környező községekbe utazók, csak a korábbi személyvonattal érkezők tudnak átszállni az autóbuszokra.

Javasoljuk, hogy utasaink a 2012. február 29-től érvényes menetrendről a megállóhelyekre kifüggesztett indulási jegyzékek alapján vagy a www.menetrendek.hu internetes oldalról tájékozódjanak. dr. Huba Péter, személyforgalmi igazgató 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában