Helyi közélet

2012.03.06. 10:12

Influenza - Kelet-Magyarország: influenza miatt tanítási szünet a tiszadobi iskolában és óvodában

Nyíregyháza, 2012. március 6., kedd (MTI) - Rendkívüli tanítási szünetet rendeltek el keddtől a tiszadobi Széchenyi István Általános és Alapfokú Művészéti Iskolában az influenza okozta tömeges megbetegedések miatt; a helyi óvodában is szünet van - írta keddi számában a Kelet-Magyarország.

Nyíregyháza, 2012. március 6., kedd (MTI) - Rendkívüli tanítási szünetet rendeltek el keddtől a tiszadobi Széchenyi István Általános és Alapfokú Művészéti Iskolában az influenza okozta tömeges megbetegedések miatt; a helyi óvodában is szünet van - írta keddi számában a Kelet-Magyarország.Vitányi György iskolaigazgató a szabolcsi napilapnak elmondta: a február végi szalagavató ünnepség óta egyre fogyatkozott a diáklétszám, az elmúlt héten 82-en hiányoztak a tanítási órákról, hétfő reggel pedig a 280 gyerekből már több mint százan maradtak otthon.

A megbetegedések száma az iskola mellett a helyi az óvodában is növekedni kezdett, ezért - a két intézmény orvosainak javaslatára - keddtől péntekig felfüggesztették az oktató-nevelő munkát az általános iskolában és az óvodában - közölte az iskolaigazgató.

A tanítási szünet miatt elmaradt tanórákat pótolniuk kell a diákoknak. A tantestület később dönt arról, hogy a szombati napokon, vagy a tavaszi szünetben kell iskolába menniük a gyerekeknek - számol be a Kelet-Magyarország.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában