Helyi közélet

2012.03.28. 16:54

Menet közben lobbant lángra a kisbusz Nyíregyháza határában

Nyíregyháza - A lélekjelenléte mentette meg azt a járművezetőt, aki egy menet közben lángra lobbant kisbuszt vezetett szerdán délután Nyíregyháza felé.

Nyíregyháza - A lélekjelenléte mentette meg azt a járművezetőt, aki egy menet közben lángra lobbant kisbuszt vezetett szerdán délután Nyíregyháza felé.Szerda délután kaptak riasztást a nyíregyházi tűzoltók, mert egy VW kisbusz lobbant lángra a 4-es főúton. A tűzoltók a kárhelyre siettek, ami Kőlapos és Kabalás között volt, és mire megérkeztek a lángok már az utasteret teljesen szétégették. A hőtől a tetőről a festék leolvadt, és a lemez deformálódott. A járműben egyedül utazó személy óriási lélekjelenléttel kiugrott a lángoló járműből, nem sérült meg.

Az autóban keletkezett kár többszázezer forint. A tűz keletkezési oka elektromos zárlat lehetett. A kiégett kisbuszt szállítójármű vitte el, a mentés és a az elszállítás idejére fél pályás útzár volt érvényben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában