Helyi közélet

2012.03.29. 11:49

Minőségi múlt, jövőkép a Volkswagennél és a Platánnál

Nyíregyháza - Prioritást élvez a vevő, az ügyfeleink elégedettsége mindennél fontosabb – jelentette ki Németh Balázs, a Porsche Hungária Volkswagen márkaigazgatója csütörtökön Nyíregyházán.

Nyíregyháza - Prioritást élvez a vevő, az ügyfeleink elégedettsége mindennél fontosabb – jelentette ki Németh Balázs, a Porsche Hungária Volkswagen márkaigazgatója csütörtökön Nyíregyházán.A Platán Autóház márkakereskedés Volkswagen szalonjában tartott sajtótájékoztatón elhangzott: a VW AG 2011-ben 8,215 millió gépkocsit értékesített, és a cél 3 éven belül a 10 milliós határérték átlépése. Európában a márka abszolút első helyen áll, megelőzve a Renault-t és a Fordot. Ebben az évben újdonság a Volkswagen CC (vagyis a Passat nóvuma), a Golf A7 és az új Beetle.

Csősz Ferenc, a Platán Autóház Kft. ügyvezető igazgatója házigazdaként megjegyezte: 

– Jól döntöttünk, amikor 2009-ben a Volkswagent választottuk „új feleségnek”. Bebizonyosodott, hogy ez egy sikertörténet, amelynek igenis van jövőképe.  Bízunk benne, hogy a piac lassan magára talál. Mi ezt nem válságként éljük meg, tudomásul vesszük a helyzetet, ebben a közegben kell megújulni, ami jelen esetben egy szép kihívás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában