Helyi közélet

2012.04.16. 12:41

Idén is elnyerte a címet a besis diák

<span style="font-size: small;">Budapest, Kisvárda - A „Jó tanuló – jó sportoló” pályázat győzteseit díjazta Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter április 5-én a Magyar Sport Házában.

Budapest, Kisvárda - A „Jó tanuló – jó sportoló” pályázat győzteseit díjazta Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter április 5-én a Magyar Sport Házában.Rétfalvi Attila a kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium 12. d. emelt szintű matematikai osztályának tanulója a tavalyi év után idén is elnyerte a Magyar Köztársaság Jó tanuló – jó sportolója címet kimagasló tanulmányi munkája, valamint a kyokushin karate-ban elért országos és nemzetközi sporteredményei elismeréseképpen.

A fiatalember idén már más fórumon is dicséretben részesült: a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács „Felfedezettjeink 2012” pályázat egyik különdíjasaként jutalmazták. A díjazottakat az Országos Tehetségnap március 24-i rendezvényén köszöntötték. Dr. Sólyom László volt köztársasági elnök, Tehetségnagykövet köszöntőjét követően a díjakat prof. Csermely Péter, a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács elnöke adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában