Helyi közélet

2012.04.14. 19:25

Olvasónktól: Kopár Nyíregyháza belvárosa

Nyíregyháza - "<a href="http://www.szon.hu/olvasonk-irja-silany-belvaros/1953517">Kopár a belvárosi cikk írójához</a> szeretnék csatlakozni. Két évvel ezelőtt ilyenkor már gyönyörű tulipánok pompáztak a belvárosban."

Nyíregyháza - "Kopár a belvárosi cikk írójához szeretnék csatlakozni. Két évvel ezelőtt ilyenkor már gyönyörű tulipánok pompáztak a belvárosban.""Szemet, szívet melengető érzés volt sétálni és az ide érkező rokonokkal körbe sétálni a belvárosban. A nyírvízpalotától az önkormányzat, megyeháza illetve bár- merre a szebbnél szebb színes virágok nyíltak és díszei voltak a belvárosnak. Sóstón a Krúdy előtt is és a sétányon is szép virágok pompáztak. Már két éve tényleg csak a szemetet hordja a szél.

Nincs gyönyörködni mire büszkének lenni. A lámpa oszlopokon muskátlik lógtak, korán reggel mikor mentem 7 óra tájban dolgozni már locsolták a virágokat a Tulipa KFT. és seperték a járdákat. Ennek már vége. Fontos, hogy lerakták az undorító kővel a Zrínyi utcát fény- képeszkedtek vele és ígérték, hogy a sérült köveket kicserélik, de ez nem történt meg.

Igaz akkor az egész utcán felkéne szedni a ronda gusztustalan burkolatot, mert egy épp köve sincs. Szégyen ahogy a belváros kinéz".- írja olvasónk Labant Sándorné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában