Helyi közélet

2012.05.17. 13:07

Díjnyertes dögei iskolások

Döge - A Város és Faluvédők Szövetsége által meghírdetett Fiatalok az épített és természeti környezet védelméért című országos pályázaton többezernyi beérkezett munka közül kimagaslóan szerepeltek a dögei Ölbey Irén Általános iskola diákjai.

Döge - A Város és Faluvédők Szövetsége által meghírdetett Fiatalok az épített és természeti környezet védelméért című országos pályázaton többezernyi beérkezett munka közül kimagaslóan szerepeltek a dögei Ölbey Irén Általános iskola diákjai.Csimbók Anna 8. b osztályos, Horváth Eszter 7. és Papp Zófia Réka 6. osztályos tanulók a környék megmentésért kiáltó kastélyparkjait feldolgozó munkája országos második helyezést ért el. Segítőjük volt a munkában Pappné Belinszky Júlia tanárnő. A Mónus Ádám és Bacsó Ákos 6. osztályos tanulók által Döge község temetőkertjeit, ősi fejfaformáit feldolgozó dolgozatot országos harmadik helyezésben részesítette a zsűri.

Művészeti kategóriában országos különdíjban részesült Juhász Cintia és Fehér Rebeka 6. osztályos tanulóknak a  Döge és Fényeslitke közötti Szebecse-ér élővilágát bemutató portfóliója. A díjakat szombaton adják át a budapesti Történeti Múzeum Barokk Udvarában.

Agárdy Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában