Helyi közélet

2012.05.17. 15:23

Új elnök a vállalkozói érdekképviselet élén

Budapest - Czomba Csabát választották a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnökévé.

Budapest - Czomba Csabát választották a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnökévé.Megyénk adja egy évig a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) soros elnökét, miután a szervezet csütörtöki küldött értekezletén hivatalosan is bejelentették Czomba Csaba megyei elnök kinevezését.

Ezt megelőzően a VOSZ elnökségi ülésén már elfogadták Demján Sándor ügyvezető elnök javaslatát, aki a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezet elnökét jelölte az éves váltásban betöltendő tisztségre, de hivatalossá azzal vált a döntés, hogy a küldött értekezleten is bejelentették és elfogadták azt.

– Nagyon sok munka vár mindannyiunkra, ám a legfontosabb az, hogy a kormányzatnál olyan gazdaságpolitikai döntéseket, intézkedéseket kezdeményezzünk, amelyek 10, de inkább 20 évre meghatározzák, és ezzel kiszámíthatóvá teszik a gazdaságfejlesztés irányait. Vagyis egy igazi nemzetgazdasági stratégia kidolgozásában és elindításában szeretnénk partnerek lenni – adta első interjúját lapunknak megválasztott elnökként Czomba Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában