Helyi közélet

2012.05.12. 11:59

Vandalizmus a buszváróknál

A közelemben lévő 12-es autóbusz váró táblájáról az idén már sokadjára tépte le egy általam „vandálnak” nevezett személy a menetrendet, most is e nélkül „árválkodik” a megálló táblája.

A közelemben lévő 12-es autóbusz váró táblájáról az idén már sokadjára tépte le egy általam „vandálnak” nevezett személy a menetrendet, most is e nélkül „árválkodik” a megálló táblája.Így van ez máshol is a városban, évek óta nem győzi pótolni a Volán Vállalat. Némelyik megállóban az oldalüveget is kitörték ezek a vandálok, így aztán az oda elhelyezett drótrács, „torzóként hirdeti” elkövetőjének szellemi szintjét. Én vandalizmusnak tartom azt is, hogy egyesek a város terein, parkjaiban az „élő fára” szegezik ki illegális hirdetéseiket.

Így van ez a víztorony melletti buszmegálló drótrácsos háta mögötti fával is. Hatalmas popszegecsekkel van beverve a hirdetmény, tudatva mindenkivel, hogy a kutyus a Borbányáról elkódorgott, gazdája imigyen keresi.

Tudni illene annak, aki ezeket a szegeket beverte ebbe a fába, hogy többszörösen is vétett. Először is azért, mert környezet rombolást csinált, arról nem beszélve, hogy ennek a „szegény fának” is fájt ez a művelet. Másodszor pedig, hirdetni illegálisan nem szabad és legálisan is csak oda teheti a hirdetményt, ahol annak a helye van. Van erre a városban cég, aki ezt engedélyezi. 

Dombóvári István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában