Helyi közélet

2012.06.18. 10:44

Szellemház lett a Nyírvíz Palotából?

Nyíregyháza - Az Integrált Városfejlesztési Stratégia (IVS) keretében a nyíregyházi önkormányzat közel félmilliárd forintot fordított a Nyírvíz Palota rekonstrukciójára, a felújított épületet tavaly januárban adták át.

Nyíregyháza - Az Integrált Városfejlesztési Stratégia (IVS) keretében a nyíregyházi önkormányzat közel félmilliárd forintot fordított a Nyírvíz Palota rekonstrukciójára, a felújított épületet tavaly januárban adták át.A város egyik emblematikus épületéből a munkálatok előtt kiköltöztették a lakókat, s azt tervezték: irodákat alakítanak ki. Ám a Nyírvíz Palotából „szellemház” lett, ahol tudomásunk szerint a Kállay Gyűjteményen kívül semmi és senki sincs.

A városvezetésnek feltettük a kérdéseinket, szeretnénk megtudni, milyen terveik vannak az épülettel, mit tesznek azért, hogy benépesüljön és lehet-e tudni, hogy azzal, hogy üresen áll, éri-e és ha igen, mekkora kár a várost.

A válaszokat természetesen azonnal közzé tesszük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában