Helyi közélet

2012.07.31. 12:15

Küldjön hírt!- Előszeretettel bántják a kutyámat

Nyíregyháza - A minap sétáltattam szeretett házikedvencemet az utcán, teljesen szabályosan, pórázon, láb mellett, szájkosárral. Nem mellékesen, a kutya a kisebbik fajtából való.- írja olvasónk.

Nyíregyháza - A minap sétáltattam szeretett házikedvencemet az utcán, teljesen szabályosan, pórázon, láb mellett, szájkosárral. Nem mellékesen, a kutya a kisebbik fajtából való.- írja olvasónk.Zsanci juttatta el szerkesztőségünkbe panaszát, íme a levél:

"Tisztelt Szerkesztőség!

Annak a reményében írok maguknak, hogy hátha eljut a véleményem az illetékesekhez. A minap sétáltattam szeretett házikedvencemet az utcán, teljesen szabályosan, pórázon, láb mellett, szájkosárral. Nem mellékesen, a kutya a kisebbik fajtából való.

A probléma viszont a következő: Nem egyszer fordult elő, hogy az idősebbik korosztály nőnemű tagjai előszeretettel bántják a járóbottal, vagy épp a szatyrokat lendítik a kutya felé, és nem épp szalonképes szavakkal illetik az ebet, a gazdájával együtt.

Kérdem én, mit vétett szerencsétlen jószág?! No és a gazdája?!

Egy egészen picit el kellene gondolkodni... Az unaloműzés számos módja fennáll lehetőségként.

Köszönöm..."- írja Zsanci.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában