Helyi közélet

2012.07.22. 12:12

Magára hagyták a bukott Opelt

Nyírmada - Egy magányos Opelt találtak vasárnap Nyírmada közelében a 4107-es úton.

Nyírmada - Egy magányos Opelt találtak vasárnap Nyírmada közelében a 4107-es úton.

A rendőrök és a Katasztrófavédelem tűzoltói indultak egy talányos baleset helyszínéhez Nyírmada közelébe. Az elsődleges információ szerint a 4107-es úton, Nyírmada Ilk felőli végén egy felborult gépkocsit találtak. Az üresen álló tetejére borult gépkocsit az úttesten keresztben találták. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az utat lezárták, a forgalmat terelték.

A feltételezés szerint a gépkocsival utazók éjjel járhattak ott, és Nyírmada irányából tarthattak Ilk felé, amikor tisztázatlan okból az egyenes vonalvezetésű úton lefutott az autó a padkára, majd ott megakadva visszapattant az útra, de ekkor már a tetejére érkezett. A rendszám alapján intézkedő rendőrök feltehetően a tulajdonostól tudnak majd pontosabb adatot a gépkocsi korábbi elhelyezéséről, illetve arról, ki vihette el azt, mert a külsején nem látszott olyan nyom, ami arra utalna, hogy nem engedéllyel vitték el. Nem hivatalos helyről úgy tudni, a kocsiban ketten voltak, és a tulajdonos fia volt az egyik személy.

A körülményeket nyilván hivatalos eljárásban kell megerősíteni, vagy cáfolni, azt lehet még tudni az esetről, hogy a borulásnak egy sérültje volt. Az bizonyos, hogy az anyagi kár több százezer forint.

-Pusztai Sándor-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában