Helyi közélet

2012.07.17. 13:57

Nagy alapterületű régi ház lángolt Nyíregyházán

Nyíregyháza - Egy nagyjából 10x15 méteres alapterületű  vályogfalú családi házban keletkezett tűz kedden dél körül Nyíregyházán, sérülés nem történt, de a kár számottevő.

Nyíregyháza - Egy nagyjából 10x15 méteres alapterületű  vályogfalú családi házban keletkezett tűz kedden dél körül Nyíregyházán, sérülés nem történt, de a kár számottevő.Az elsődleges információ szerint a Westsik Vilmos utca elején egy telephelyen lévő önálló, vályogfalú családi házban csaptak magasra a lángok kedden dél körül. Az időpont nem tűnik véletlennek, az elsődleges feltevés szerint melegedni odatett étel okozta a tüzet, ami a tetőre átterjedve megrongálta a ház szerkezetét.

A tűzoltók több járművel indultak a riasztást követően a jelzett kárhelyre, és sikerült azt megakadályozni, hogy a lángok az egész tetőt elemésszék. Személyi sérülésről nincs információ, a mentők egy kocsiját is a kárhelyre irányították, de csak biztosítási feladattal. A tető egy részét bontani kell, de az épület úgy tűnik a gyors beavatkozásnak hála lakható maradt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában