Helyi közélet

2012.08.24. 16:58

Népmesemondók kerestetnek

Nyíregyháza - A Váci Mihály Kulturális Központ és a Móricz Zsigmond könyvtár szeptember 28–29. között rendezi meg a Magyar Népmese Napok rendezvénysorozatot, melynek részeként népmesemondó versenyt is hirdetnek három kategóriában (általános iskolások, speciális (fogyatékkal élő fiatalok) és nagypapa, nagymama kategória).

Nyíregyháza - A Váci Mihály Kulturális Központ és a Móricz Zsigmond könyvtár szeptember 28–29. között rendezi meg a Magyar Népmese Napok rendezvénysorozatot, melynek részeként népmesemondó versenyt is hirdetnek három kategóriában (általános iskolások, speciális (fogyatékkal élő fiatalok) és nagypapa, nagymama kategória).Egy iskolából kategóriánként maximum 3 fő jelentkezését várják. Jelentkezni egy szabadon választott magyar népmesével lehet az intézményeink honlapjáról (www.vacimuv.hu vagy a www.mzsk.hu) letölthető jelentkezési lapon szeptember 21-én 16 óráig.

Cím: Váci Mihály Kulturális Központ, Nyíregyháza, Szabadság tér 9., [email protected].

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában