Helyi közélet

2012.10.18. 07:25

Könnyű sérüléssel úszták meg az ütközést Petneházán

Petneháza  - Csütörtökre virradó éjszaka az elsődleges információ szerint egy Opel Astra tartott a 4105-ös  úton Nyírjákó felől Petneháza irányába.

Petneháza  - Csütörtökre virradó éjszaka az elsődleges információ szerint egy Opel Astra tartott a 4105-ös  úton Nyírjákó felől Petneháza irányába.Petneháza előtt pár száz méterrel a jármű tisztázatlan okból balra letért az úttestről, több fának is nekiütközött, megperdült, majd a bal oldalon félig a padkán, félig a baloldali forgalmi sávban állt meg. Kontrollálatlan mozgása közben kidöntött egy fát, homokot és kavicsot szórt az útra. A ronccsá tört gépkocsiból kiszálló két férfit a mentők könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

A műszaki mentéshez a Katasztrófavédelem baktalórántházi tűzoltói kaptak riasztást. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a forgalom félpályán váltakozva haladt, ebben a petneházi polgárőrök segítettek. A kisvárdai rendőrkapitányság vizsgálja a körülményeket, azt is, hogy az ittasság okozhatta-e a balesetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában