Helyi közélet

2012.11.09. 14:22

Ünnepi műsorral és oklevelek átadásával zárult a Deák-heti rendezvénysorozat

Fehérgyarmat  - A fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnáziumban a 2012/2013. tanévben is megrendezésre került a Deák-hét, melynek keretében az iskola szeretettel várja a vonzáskörzet általános iskoláinak végzős évfolyamaiból érkező diákokat és kísérőtanáraikat, akiknek versenyeket, vetélkedőket és bemutatókat szerveznek annak érdekében, hogy megismerjék az intézményt és az itt folyó oktató-nevelő munkát.

Fehérgyarmat  - A fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnáziumban a 2012/2013. tanévben is megrendezésre került a Deák-hét, melynek keretében az iskola szeretettel várja a vonzáskörzet általános iskoláinak végzős évfolyamaiból érkező diákokat és kísérőtanáraikat, akiknek versenyeket, vetélkedőket és bemutatókat szerveznek annak érdekében, hogy megismerjék az intézményt és az itt folyó oktató-nevelő munkát.Az programsorozat lezárásaként október 16-án a Deák-napon ünnepi műsor keretében emlékeztek meg a szereplők az iskola névadójáról, Deák Ferencről. A látványos zászlós bemutatóval, fuvolajátékkal, táncos, zenés, verses előadással színesített műsor méltó lezárása volt az eseménydús hétnek.

Az előadás végén a munkaközösség vezetők kihirdették az általuk szervezett programokon született eredményeket, mellyel egyidőben Pálur László az intézmény igazgatója átadta a jutalmazottaknak kiállított okleveleket és tárgyjutalmakat.

Az Deák-napi ünnepség méltó zárásaként az iskola vezetősége és diákönkormányzata az intézmény névadójának tiszteletére koszorút helyezett el az intézmény főbejáratánál található Deák Ferenc szobornál.

Márton József, iskolatitkár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában